Kosmetiikka

Tuotevalikoimastamme löytyy kattava valikoima Avène, ACO ja It's SKIN -kosmetiikkasarjojen tuotteita ja lisäksi mm. Favora ja Vichy- sarjojen tuotteita.
Mikäli haluamaanne kosmetiikkatuotetta ei löydy valikoimastamme, tilaamme sen mielellämme sinulle.

Lisäksi apteekista on runsaasti hoitotuotteita erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Asiantunteva henkilökuntamme osaa neuvoa sopivat tuotteet erilaisiin tarpeisiin.It's SKINLuonnollista kauneutta juuri Sinun ihollesi

It's SKIN on johtava eteläkorealainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan ympäri maailman. Tuotteiden korkea laatu, tehokas vaikutus ja kilpailukykyinen hinta tekevät niistä erittäin haluttuja ja kiiteltyjä.

It's SKINissä yhdistyvät moderni aasialainen ihonhoitofilosofia, luonnon omat ainesosat ja nykyaikainen huipputeknologia. Filosofian ytimessä on jokaisen ihon luonnollinen kauneus ja hyvinvointi, jota It's SKIN haluaa korostaa ympäröivän luonnon puhtaita ainesosia hyödyntäen. Tuotteissa on paljon tuttua, mutta myös tuntemattomampaa luonnonkosmetiikkaa, joissa on hoitavia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Tuotteilla on suojaava, ennaltaehkäisevä ja ihon luonnollisen tasapainon palauttava vaikutus. It's SKIN tuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Soulin yliopiston ihotautilääkäreiden kanssa ja tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä.

Vesipohjaiset, nopeasti imeytyvät tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja soveltuvat niin päivittäiseen käyttöön kuin perusteellisempaankin ihonhoitoon. It's SKIN tuotteissa on miedot, hienovaraiset tuoksut ja ne ovat saaneet hyvän vastaanoton myös allergioista kärsiviltä asiakkailta. Valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota luontoa säästävien ja ympäristöä kunnioittavien menetelmien kehittämiseen.AvèneRauhoittava terveyslähdevesi

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Avène-vesi johdetaan lähteestä suoraan tehtaaseen, jossa se pakataan välittömästi steriileissä olosuhteissa spraypulloon tai lisätään voidepohjiin.

Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu, koska valmistuksessa noudatetaan lääketehtaan laatustandardeja. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène-veden terveysvaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Hellävaraiset tuotteet

Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.

Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Tuotteiden joukosta löytyy myös paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita tai jopa tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.ACOPohjoismaiselle iholle, Pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista aina ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. Koska ACO työskentelee sekä lääkevalmisteiden että kauneudenhoitotuotteiden parissa, tuotteissa yhdistyy näiden molempien maailmojen parhaat ominaisuudet.

Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet, sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihonhoitooon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.
Palvelemme
Arkisin klo 9-17
Lauantaisin klo 9-13

Taivalkosken apteekki
Lähiapteekit
Apteekkimme kuuluu Lähiapteekkeihin. Voimassa olevat tarjouksemme löytyvät Lähiapteekkien sivuilta.

Katso tarjoukset
Terveydeksi!-lehti
Terveydeksi!-lehti
Hae uusin Terveydeksi!-lehti meiltä tai lue lehteä verkossa.

Siirry verkkolehteen